4. aug. 2012

Glutenfri Matmuffins med havregryn

Litt mat må man ha.Og noen ganger er ikke den vanlige brødskiva så fristende.
Så hvorfor ikke lage en Matmuffins?

Oppskrift:
4 egg 
1 ts salt
1 ts bakepulver
2 dl fløte/melk
2 ss hakket paprika,
 2-4 ss skinkebiter( jeg brukte hamburgerrygg)
3-4  ss havregryn fra Semper
2 dl Semper mix med fiber
litt ostebiter etter smak og behag

Pisk opp egg med salt
bland deretter i fløten/melken.Tilsett havregryn, paprika, ost og skinke og til slutt mel, og bakepulver

Stek i muffinsformer på 180 grader i ca 20-25 min.

Best nystekt såklart :)

2 kommentarer:

  1. Hvor mange mufins blir det? :)

    SvarSlett
  2. Hei :) en stund siden jeg laget disse.Men 6 store skulle det nå kunne bli.Ser jeg har brukt store muffinsformer.

    SvarSlett

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)