De måtte jo brukes til noe og valget falt på iskrem.
Brukte Manuelas oppskrift denne fra boken:
.
Oppskrift:
4 eggeplommer
2 hele egg
200 g melis
1 ts SP
5 dl kremfløte
2 ts vaniljeessens eller 1 vaniljestang, ( jeg brukte her vaniljesukker fra dr.oetker)
Pisk eggeplommer, hele egg, melis og SP til eggedosis, ca 10 min.
Stivpisk kremfløten, tilsett vaniljeessens.
Bland kremen i eggedosisen. Bland forsiktig for å få en lett og luftig røre.Bland forsiktig med en slikkepott.
Boken kan bestilles i linken på høyre side av bloggen
Oppskriften var enkel og grei.
Har aldri laget iskrem før så dette var spennende.
Fylte den ferdige "røren" i en kakeboks av metall, men bruk gjerne noe annet.
Manuela skriver i en bolle.
Puttet i fryseren, lot stå i 30 minåpnet lokket og rørte i den.
Så er det bare å vente :) må innrømme jeg smakte på "røren", Nam
By the way, den hvite vaniljekaken endte slik:
Ja slik går det når man ikke venter leeenge nok før man tar kaken ut av formen.Og jeg gadd ikke sette den sammen med krem og dikkedere, så jeg tenkte -dette blir knallgode cakepops;)
Så da blir det nok nytt innlegg om cake pops, f.eks i morgen kveld kanskje.Hvem vet.
Har en liten kar her som elsker å lage cake pops så jeg får nok hjelp.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)