1. aug. 2012
Gluten-og melkefrie cupcakes
Legger inn hele oppskriften på melke-og glutenfrie Cupcakes en gang til. Det står litt i et innlegg og hovedoppskiften i et annet.Litt forvirrende.
Så her er den :
4 egg, romtemperert
3 dl sukker
100 g Melange uten salt og melk
2 ts bakepulver
2 ts SP, cake sponge stabilisator
4-5 dl semper Harvest mix
Sukker, egg og 2 ts SP vispes et par min på lav hastighet.øk deretter til høy hastighet og visp videre 5 min.
Blir en hvit kremet og fin masse.
Ha i 4- 5 dl semper mix, bakepulver og til slutt mykt smør.
Melmengden kommer an på egg str og hvor faste du vil ha muffinsene.
Visp godt sammen
Denne røren kan stå litt førdu bruker den pga SP
Fyll muffinsformene litt over halvfulle og stek på 180 grader i ca 20 min.
Melke-og glutenfri krem:
100 g melange uten salt -og melk
300 g melis
Hvitter ( for å ta vekk det gule i smøret)
gjerne litt vaniljesukker eller vaniljefrø
Pynt med perler eller det du måtte ønske selv
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
SP er??
SvarSlettDet er en type gel som virker stabiliserende på kakerøren og gjør kaken litt mer fluffy:)Du kan også bruke creme tartar.
SvarSlett