20. juli 2012

Glutenfri Gjærbakst





I dag falt valget på å lage noe med litt "mat" i. Kan ikke lage kake hver eneste dag.Da må jeg begynne å gi bort:) er begrenset hvor mye familie og venner orker å spise opp også.


Snurrer med skinke og ost
200 g smør
6 dl melk
1 pk gjør
3 ts salt
1 ss sukker
Ca 1kg mel, jeg brukte Semper white mix 
Litt italiensk kryddermix til å strø på toppen
Ost etter smak , Skinke eller det fyllet du ønsker.

Smelt smør og hell i melken.Sørg for at blandingen er lunken når du blander den med gjær.
Ta i resten av ingrediensene og bland godt sammen. Gjem noe av melet til utbaking.
Trill en pølse av deigen og kjevle ut et rektangel.Smør med f.eks philadelphiaost, husk at den smelter så bruk rikelig, og legg på skiver av skinke.
Rull sammen og skjær i ca 3 cm store skiver.
Legg de på bakepapirkledd plate og sett til heving 30 min.Dryss på italiensk krydder på toppen.


Stek i ca 25 min.


Smaker godt når de er nystekt.Eller frys de og varm dem før servering.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)