28. nov. 2013

Sjokoladeboller med havregryn og kokos

I ettermiddag står disse på planen.
Bildet ble tatt etter at jeg og eldstejenta laget dem til jul i fjor. Disse går unna så det er lurt å lage noen porsjoner når man først er i gang.

Oppskrift : ca 20 store/ 30 små
100 g romtemperert smør
1 ss vaniljesukker
1 dl sukker
2-3 ss kakao
3 dl havregryn
2-3 ss kald espresso eller annen sterk kaffe( kan sløyfes om man ikke liker kaffesmak)

Kokosmasse


 Rør smør, vaniljesukker og sukker porøst og luftig.
Bland inn kakao, rør godt.

Tilsett havregryn og kaffe, og bland godt sammen.

Form små runde boller av røren og rull dem i kokosmasse.
La bollene stå litt kjølig, minst 30 min,  på et brett før du legger dem i en kakeboks med lokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)