3. aug. 2013

Klassikeren Electrolux Kitchen Assistent relanseres i ny drakt


Jeg har fått litt info om Electrolux sin Kitchen Assistent, og jeg må si det nå står aller øverst på ønskelisten:)

Les under hva Electrolux selv sier om produktet:

 Den splitter nye versjonen av klassikeren Kitchen Assistent fra Electrolux relanseres og kommer til Norge i september i helt ny drakt!

Den nye kjøkkenmaskinen kommer i et kraftig og tidløst design. En glinsende emalje-overflate og stilig krom gjør maskinen velegnet for å pryde kjøkkenbenken og inspirere norske matentusiaster til avansert matlaging.

Mat som kanskje virket uoppnåelig eller umulig å lage selv, er nå innenfor rekkevidde med den nye kjøkkenmaskinen Electrolux Assistent.

Brød, pasta, kjøttdeig, pølser– de fleste er enige om at dette smaker aller best når det er hjemmelagd. Det krever imidlertid en hel del knaing, blanding, røring, og pisking – tidkrevende og hardt arbeid – som nå kan overtas av superkreftene til den nye Kitchen Assistent.

–Kjøkkenmaskinen Kitchen Assistent handler om å gjøre det enkelt og moro å lage god mat, forteller kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux.

 Assistent gir ikke bare norske matentusiaster det rette verktøyet for matlaging, men også et stilig produkt med et kult design som mange vil ha stående fremme på kjøkkenet sitt.
 
Maskinens konstruksjon bygger på flere tiårs erfaring og generasjoner av kjøkkensjefer og kokker som har brukt Electrolux sin klassiske kjøkkenmaskin.

Den har 10 hastigheter, og kommer med en 1000 watt-motor og er laget av robust metall som gjør den kraftig nok til å hamle opp med tungt innhold og garanterer lang levetid.

Basismodellen kommer i rød, hvit eller sort utgave og har tre standard tilbehør: visp, elter og en deigkrok.

Den avanserte modellen finnes i sort og inkluderer også en kjøttkvern og en salat-blander. Alle modellene har store 4,8 liters boller.
En glinsende emalje-overflate og stilig krom gjør maskinen velegnet for å pryde kjøkkenbenken som et tidløst designikon.
.......
Hva med deg? Skal denne på ønskelisten til jul?

 

7 kommentarer:

 1. Stilig med slikt i gammel stil.

  SvarSlett
 2. Din blogg er valgt til månedens blogg her hos oss i blopp.no.

  SvarSlett
 3. Tusen takk :) så hyggelig!!

  SvarSlett
 4. Lekker! Jeg synes den ligner litt på Kitchenaid egentlig :) Tror nok en slik en havner på min ønskeliste ja! :)

  SvarSlett
 5. vi har en elextrolux kitchenaid som må ha passert 60 år som fremdeles fungerer mer enn utmerket - den er så gammel at den faktisk har elter og skrape i treverk, selv om vi har erstattet den med nye - som faktisk passer! Når designen nå endres etter så mange tiår til å ligne en dum kenwood uten roterende bolle er det meget sørgelig for både baking, for designhistorien og for integriteten til produsenten.

  SvarSlett
 6. Oj:) den ville jeg sett bilder av. Har du mulighet til å legge inn et bilde på mammasbakeri sin facebookside?

  SvarSlett

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)