12. feb. 2014

Hvetehorn med makronfyll

 


Ble litt gjærbakst i heimen i ettermiddag.
Bildene er tatt med et gammel og dårlig kamera så beklager kvaliteten på dem.
Ingen har enda skjønt at de må spandere en nytt og fint kamera på meg, merkelig altså.


Oppskrift:

1 gjær
2 ts salt
2 dl kefir
2 dl lettmelk
60 g smeltet smør
1 ts kanel
ca 10 dl mel

fyll: Freia makronfyll, jadda ferdig greier, men pytt sann. Godt er det lell

Smuldre gjær og strø på salt, la det "smelte"
Smelt smør og bland det med melken og kanel som du blander med den smelta gjærbiten

Bland godt sammen

Tilsett litt og litt mel slik at deigen ikke blir for fast.La det bli igjen noe mel til utbaking.

La heve i minst 20 min

Legg på melet bakebord og kjevle ut til en rund leiv.
Del denne i 8 deler/trekanter

Bland ferdig makronfyllet og legg på 2-3 ts fyll på hver del og rull sammen fra den brede enden mot spissen.

Legg hornene på bakepapirkledd plate og la de heve 30 min.

Stek på 190 grader i ca 15 min.






 
 
Her skal dere da liksom se innholdet;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)