24. okt. 2013

Baking på Feinschmecker

I går var jeg så heldig å få delta på bakekveld med Villa Perlesukker på Feinschmecker i Oslo.
Sammen med 6 andre bake-og matbloggere, Villa Perlesukker , Electrolux og Lars Erik Underthun laget vi vannbakkels, sitronterte og makroner.

Makronene ble vel for det meste såder;) men vannbakkels var det nok flere som fikk til.

Vi ble godt instruert av Lars Erik som lærte bort gode triks og når han gjorde det så kunne man tro at alt var enkelt som bare det :)

En annen hoved"person" var Assistenten fra Electrolux.
dvs i flertall
 
Vannbakkels var en av utfordringene
og  det ble da noen av dem til sammen, ulike str og fasonger ettersom vi var mange som laget sin egen lille vri
                                           Her er mine , før steking

                                                og etter
 
Her blir den beste godsaken til
 
 
 
 
 
Aluminiumsfolie og havsalt for å unngå heving av bunnen under steking
 
 
 
Så ferdig stekt og fylt med Sitroncurd
nammmmmmmmmmmm
 
 
Etter bakingen ble det kaffe og smaking på alt vi hadde laget.
 
Og som dette ikke var nok..
 
så endte den ene Assistenten opp på mitt kjøkken :)
 
Tusen takk til Electrolux, Villa perlesukker og Feinschmecker for en herlig kveld

1 kommentar:

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)