10. apr. 2014

Eplemuffins med Nougat og Marsipan


Muffins, Påsketider , Eple og Marsipan. Noe mer man trenger da? Sol og kaffe kanskje:)




Oppskrift
150 g mykt smør
3 egg
1 dl brunt sukker

Frøene fra 1 vaniljestang

200 g revet Odense Ekte Marsipan
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
2 dl hvetemel
 
50 g Odense Nougat
2 epler i små skiver/biter

Melis


Visp sammen mykt smør og brunt sukker.
Tilsett et egg av gangen

Riv marsipanen på rivjern og tilsett i røra

Bland bakepulver, hvetemel, vaniljefrø og salt og bland godt sammen i røren.


Fyll muffinsformer til litt over halvparten. Putt tre-fire små skiver eple i røren.
Legg en tynn skive Nougat på toppen


Stekes på 170 grader i ca 20 minutter
Avkjøl og strø et tynt lag melis på toppen.

2 kommentarer:

  1. Hei og du...kjenner bakstduften helt hit...mmmmm:) Finnes ingen bedre duft enn det fra hjemmebakst....sukk :) Men jeg lurer på om du kanskje hadde noen enkle oppskrifter på bakst til diabetikere? Min elskede har dessverre fått det...og han savner bakst...type kaker :) Ha en fortsatt fin sommer :)

    SvarSlett
  2. Hei :) jeg skal sjekke opp litt når jeg er hjemme fra ferie.Drar til Bø sommerland med familien i morgen.

    SvarSlett

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)