10. apr. 2014
Eplemuffins med Nougat og Marsipan
Muffins, Påsketider , Eple og Marsipan. Noe mer man trenger da? Sol og kaffe kanskje:)
Oppskrift
150 g mykt smør
3 egg
1 dl brunt sukker
Frøene fra 1 vaniljestang
200 g revet Odense Ekte Marsipan
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
2 dl hvetemel
50 g Odense Nougat
2 epler i små skiver/biter
Melis
Visp sammen mykt smør og brunt sukker.
Tilsett et egg av gangen
Riv marsipanen på rivjern og tilsett i røra
Bland bakepulver, hvetemel, vaniljefrø og salt og bland godt sammen i røren.
Fyll muffinsformer til litt over halvparten. Putt tre-fire små skiver eple i røren.
Legg en tynn skive Nougat på toppen
Stekes på 170 grader i ca 20 minutter
Avkjøl og strø et tynt lag melis på toppen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei og du...kjenner bakstduften helt hit...mmmmm:) Finnes ingen bedre duft enn det fra hjemmebakst....sukk :) Men jeg lurer på om du kanskje hadde noen enkle oppskrifter på bakst til diabetikere? Min elskede har dessverre fått det...og han savner bakst...type kaker :) Ha en fortsatt fin sommer :)
SvarSlettHei :) jeg skal sjekke opp litt når jeg er hjemme fra ferie.Drar til Bø sommerland med familien i morgen.
SvarSlett