I dag valgte jeg å ta med sjokoladekake på jobben.
På butikken fant jeg den nye Dronningkremen fra Freia og Nugatti melkesjokoladepålegg.
Dette måtte jo testes.
Oppskrift på kaken:
6 egg
3 dl sukker
Visp i 15 min for en fluffy eggedosis
Tilsett 3 dl kremfløte og visp i halv hastighet i 5 min.
Smelt 200 g mørk kokesjokolade og 100 g meierismør.
Avkjøl litt og tilsett dette i kakerøren.
Visp i 2 min
Vend inn 5 dl siktet hvtemel og 4 ts bakepulver
Spray formen med formfett.Hell i røren.
Jeg brukte en form på 36 x 24
Stek på 200 grader i ca 25 min.
Kremen:
Denne kremen laget jeg av å blande en boks Nugatti melkesjokoladepålegg
og en pakke Dronningkrem
Tok alt i en stoor sprøytepose , bruket 1 B tipp og sprøytet halve , men store roser over hele kaken.
Perler fra dr.oetker.
Må bare si EN ting, NAMMMMMMM
Denne skal jeg prøve en dag :)
SvarSlettja det må du gjøre.Er knallgod:)
SvarSlett