Oppskrift :
5 egg, romtemperert
3 dl sukker
3 dl kremfløte
4 dl hvetemnel eller eventuelt glutenfritt mel
2 ts bakepulver
Visp egg og sukker i minst 10 min til en fyldig eggedosis.
Tilsett fløten imens kjøkkenmaskina går på lav hastighet.Skru opp litt og visp i 5 min.
Vend deretter inn mel og bakepulver.
Del opp ca 5 epler( små) i skiver/båter, legg det på et fat og strø over Brunt sukker og kanel.La det trekke litt.
Bruk store muffinsformer og legg kakerøre og eplebiter lagvis.Start med kakerøren.Husk at du ikke fyller helt da de hver seg godt.
Stek på 180 grader i ca 20 min.
Dette koselige stettfatet kjøpte jeg i en Garasje i dag:)
Gammelt skrap for noen, gull for meg.
NamNam :)
SvarSlettSå fint fat også a gitt ;)
Ja ikke sant:) si ifra om det dukker opp flere fat.
SvarSlett