Som mel har jeg brukt Semper Lys mix. Dvs at kaken er glutenfri.
Oppskrift:
2 hele egg
4 eggeplommer( som jeg hadde igjen etter å ha laget marengs)
1 dl tagatose,bruk gjerne sukker om du vil
2 ts SP
1 ts balepulver
Visp egg, sukker/tagatose og sp i 10 min.
Tilsett 1 dl fløteog kjør på halv hastighet i 2-3min.
Tilsett bakepulver og mel og vend dette inn i røren.
Hell røren på en bakepapirkledd stekeplate
dryss over mandelflak
stek på 180 grader i ca 15-20 min.
Avkjøl kaken.
Fyll:
Del i 4 like deler og legg på fyll etter smak og lyst :)
Fløtekrem
Fløtekrem m/jordbærgel pulver
Vaniljekrem
Dryss på diverse bær til pynt
Tåler du mandler så er dette utrolig godt å ha mellom lagene og på toppen, event kjøp ferdig krokan.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)