23. mai 2012

Jelly Bean Cake

I ettermiddag måtte jeg lage noe med mine Jelly Beans som jeg hadde fått i posten.


Oppskift:
3 ts Egg Replacement blandet med 2 ss vann, eventuelt 3-4 eggehviter.
mix i 1 min.
Tilsett 1 1/2 dl sukker og 60 g mykt smør
Pisk dette i 3-4 min.
Tilsett 3 dl semper white mix og 2 dl melk.Pisk i 5 -6 min til en fluffy røre.
Tilsett tilslutt 1 ts bakepulver


Hell røren i en rund form, ca 20 cm og putt en halv eske Jelly Beans i røren.
Stek på 180 grader i 25-30 min.


Avkjøl og pynt med f.eks hvit smørkrem drysset med resten av jelly bean esken.


Selve kaken blir helt hvit m/ små fargeklatter :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)