Må innrømme at denne gangen var sukkermasse kjøpt ferdig på panduro.
Men her er oppskrift:
Sukkermasse
4 ss vann
4 plater gelatin
1,25 dl glukose.
30g flott matfett
1000 g melis
For å få smak kan man bruke vaniljeessens, event annen smak.Og sukkermassen kan også farges.
Husk at om du bruker flytende farge så reduser på noe av vannet.
Marsmallowfondant
200g marsmallow
2 ss vann
2 ss Flott matfett
ca 300 g melis
Ha vann og Marsmallow i en bolle,og sett mikroovnen på full styrke til marsmallown er smelter eller eser kraftig opp.
Rør inn matfettet . Kna inn litt og litt av melisen.Bruk melis til du er fornøyd med konsistensen.
Pakk inn i plast og oppbevar i romtemperatur.
Så er det bare å velge og bruke den man vil til trekking av kaker, modelering av figurer/blomster.
Fondant/sukkermasse kan også kjøpes hos cacas.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)