7. des. 2014

Gluten-og melkefri Sjokoladeboller




I går kveld hadde jeg besøk av 2 gode venner.Vi laget litt julegodteri sammen. Utrolig koselig å samles for å lage noe sammen, snakke og slappe av litt i førjulstiden.

Vi startet med sjokoladeboller og da Jannicke ikke tåler gluten og melk så ble de naturlig nok uten dette.
Vi laget stor porsjon og tredoblet den som står under her.


Oppskrift:

100 g Melange uten melk
1 dl Sukker
2 ss Kakaopulver
1 ss Vaniljesukker( helst med ekte vanilje)
3 dl Semper glutenfri havregryn
2-3 ss Sterk kaffe
Kokosmasse til å rulle kulene i.

Rør sammen Sukker, Melange og Vaniljesukker.

Tilsett 2-3 ss sterk Kaffe og deretter Havregryn og Kakao.


Jobb deigen godt sammen og la stå hvile litt.

Rull kuler etter ønsket størrelse og trill dem i kokosmasse før de settes en tett boks. Legg matpapir mellom lagene.Oppbevar kjølig.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)