13. jun. 2013

Vinn en flott AuqaSense fra Electrolux

 
 

Sommertid og konkurransetid:)

Nå har jeg gleden av å ta dere på med på en konkurranse hvor dere kan vinne en Agua Sense fra Electrolux.

 

Vi trenger alle, både bakere og alle andre nok vann. Det kan jeg si både som mamma, baker og sykepleier.
Kroppen vår består av mye vann, men den trenger påfyll for å fungere optimalt. Da hjelper det lite med kun kaffe og brus. Kaffe og te er vanndrivende.
Mange er blitt flinke til å få i seg nok vann, men er vannet godt nok?

Ta en titt på denne videoen:  http://youtu.be/3A0u5AJ-t1U


Ønsker du å få en slik Aqua Sense helt gratis?

Gjør følgende:

1. Legg igjen en kommetar under her og fortell hvorfor du ønsker å vinne
2.Gå på Facebooksiden til Electrolux og trykk Liker
3. Del link til denne konkurransen på ditt nettsted/facbook

Trekning 21.06 kl 23.00


 Les mer om Electrolux og Aqua Sense å deres nettside www.electrolux.no


Her kan du lese en del informasjon om Auqa Sense:
Informasjon om Aqua Sense:

Kalkavleiringer i vann fra springen påvirker smaken på både mat og drikke. Ved å filtrere vannet, forsvinner kalkbelegg sammen med andre urenheter, og man sitter igjen med den gode smaken av friskt vann. Den ekle hinnen som ofte kommer til syne i tekoppen forsvinner, og kaffens smaksnyanser vil tre tydeligere frem. Filtrert vann er dessuten god leskedrikk og ideelt å bruke til isbiter.

– Aquasense er en optimal løsning for de som ønsker friskt, rent vann hver dag uten å betale i dyre dommer for flaskevann når springvannet ikke holder god nok kvalitet. Flaskevann er heller ikke særlig miljøvennlig, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.


Markedsundersøkelser viser at det er flere grunner til at folk ønsker å filtrere vann fra springen. Man kan utnytte tilgangen på vann hjemme, og får friskt og rent vann hver dag. Levetiden til andre husholdningsprodukter, som for eksempel vannkokere, forlenges. Kalkavleiringer for slike produkter gir unødig slitasje som unngås ved bruk av filtrert vann. Man bidrar til et bedre miljø. Vann fra springen er bedre for miljøet enn flaskevann. I de fleste land, deriblant Norge, fyller ikke flaskevannet et reelt behov, og er samtidig 2000 ganger mer energikrevende å produsere enn vann fra springen. Enda verre: 69% av alle solgte vannflasker blir kastet bort i stedet for å havne i resirkulering.

­­– Vår helse, prestasjonsevne og vårt utseende påvirkes av mengden vann som inntas på daglig basis. Menneskekroppen trenger rundt 2 liter vann per dag for å fungere slik den skal. Enklere tilgang til rent, friskt og filtrert vann i hjemmet gjør det derfor lettere å drikke mer regelmessig gjennom hele dagen. Det fører også til redusert forbruk av brus og andre sukkerfylt drikker, sier Lorentzen.


Ulike løsninger for vannfiltrering har vært tilgjengelig på markedet en stund, men forbrukerne har verken vært tilfreds med design eller hastighet for vannfiltrering. Med denne markedsundersøkelsen som inspirasjon, har Electrolux utviklet en lekker og nyskapende kanne med overlegen og rask filtrering.


PURE Advantage ™ - unik ny filterteknologi


Det innovative PURE Advantage ™ filteret inneholder 3M renseteknologi for å sikre høy filtreringskvalitet.


Filteret reduserer kalkavleiringer, og stoffer som påvirker smak og lukt som for eksempel klor og organiske urenheter i tillegg til enkelte tungmetaller som kobber og bly. Den nye filtreringsteknologien gjør også filtreringen raskere enn tilsvarende vannfiltere med samme ytelse.
Lykke til med konkurransen ;)


 

12 kommentarer:

 1. Hei
  Gjort alle tre :-)
  Delt konkurransen på min facebookside.
  Ønsker rent vann, noen ganger synes jeg vannet smaker vondt og ikke er helt klart. Det hadde vært fint å få det renset.
  line.strandli@gmail.com

  SvarSlett
 2. Hei ;-)

  Blir veldig gjerne med i konkurransen, alle ting utført. Skulle gjerne hatt en slik, så kanskje jeg hadde blitt flinkere til å drikke vann.
  Ha en riktig GOD HELG!

  Mvh Merete
  m-korsg@onlie.no

  SvarSlett
 3. Dette er noe jeg virkelig ønsker meg, det er jo så viktig å få i seg nok vann og ikke minst at det er rent og har en bra smak,så dette høres bra ut
  Gro
  grokaas@gmail.com

  SvarSlett
 4. Oj denne så jo bare kjempe genial ut. Jeg er ikke flink å drikke vann når jeg er hjemme, vannet her jeg bor er ikke noe godt. Jeg har en slik flaske som har filter i seg, men den flasken tar bare 035 med vann, så den er jo tom på 1 -2 - 3 pleier og ha den med når jeg går turer...
  Men en slik Aqua Sense,hadde vært super og kunne hatt i kjøleskapet, da vet jeg at jeg ville drukket mer vann. Det blir jo rimelig kostbart og kjøpe vann på butikken hele tiden, vann koster jo det samme som Bensin i Norge.. LER..
  Så jeg har virkelig lyst å vinne en slik,å da mest for å bli flinkere å drikke vann, å jeg vil da vite at vannet det er rent.

  Krysser fingrene, deler og håper virkelig at lykken er med meg her.

  Ønsker deg en fin sommer.
  Stor sommer hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com
  http://nysgjerrigheten.blogg.no/

  P.s har en konkurranse på min blogg også, der kan du vinne en Bjørn Axen AC2000 Hairdryer.
  Kanskje du vil prøve lykken.

  SvarSlett
 5. Liker Electrolux på Facebook. Delt på Facebook-siden min.
  Jeg ønsker meg Aqua Sense fordi jeg ønsker det beste for barna mine. Det er veldig viktig at de små kroppene får rent vann.

  Mvh Hilde
  hilkvi(at)frisurf.no

  SvarSlett
 6. Hyggelig at så mange allerede er med på konkurransen :)

  SvarSlett
 7. Jeg ønsker å vinne denne for jeg drikker altforlite vann. Grunnen til det er att vannet her smaker stillestående myrvann. Vi er tilkobla det kommunale vannverket men alikevel er vannet ikke godt

  SvarSlett
 8. jeg har delt.. jeg kunne ha ønsket meg denne slik att mine 2 små barn kunne fått i seg rent vann, i stedet for ett vann som smaker vondt..
  og slik att den eldste kunne fått med seg ei flaske med rent vann på skola til høsten, i stedet for det skal smake klor...
  :)

  SvarSlett
 9. Hei Anonym :) kan du legge igjen et navn? vanskelig å nå deg ellers om du vinner.

  SvarSlett
 10. Jeg vil være med, for med tre små barn er det viktig med nok vann og siden jeg ammer må jeg også passe på å få i meg nok vann så jeg opprettholder produksjonen. Men hadde vært bedre å kunne drikke vann som faktisk smaker godt og kjennes friskt istede for platt vann med bismak.

  Vi hadde en her for et par uker siden som testet vannet vårt og vi kunne SE forkjellen på vannet fra springen og det filteret han hadde med. Mulig det var skremsel det han drev med, men var ganske ekkelt.

  Så jeg krysser fingrene for at jeg vinner sånn at jeg er sikker på at 4 åringen, 3 åringen og lillemor på 3 mnd får i seg rent og friskt vann, og vi voksne selvfølgelig.

  Jeg følger, liker og deler :) Ha en fortsatt fin uke :)

  SvarSlett
 11. Hei! For en flott konkurranse. Med to søte små i huset er dette et must! Den er nok også fin å ha på hytta tenker jeg!

  Jeg liker Electrolux på Facebook, har delt konkurransen på min Facebook side. I tillegg har jeg lagt inn link til bloggen din i min blogroll! En flott blogg som jeg veldig gjerne følger videre!

  SvarSlett
 12. Jeg vil gjerne vinne.

  Vil gjerne prøve for å smake forskjellen!

  God sommer!

  SvarSlett

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)