Fant frem igjen Semper white mix og jeg må bare si at jeg er veldig glad i å bruke den melmixèn i kaker. Jeg får dem mye luftigere og bedre da.
Gjorde det enkelt med pynten .Ble drysset med melis, delt i firkanter og la på et lite blad fra en sitronmelisse på hvert stykke.
Oppskrift:
5 store egg
4 dl sukker
200 g smør smeltet
200 g smeltet kokesjokolade, mørk
1 ts bakepulver
4 dl semper white mix
Rør sammen romtemperert egg og sukker i en bolle.
Ikke visp, for da får du ikke den litt seige konsistensen på kaken.
Smelt smøret og legg sjokoladen i så den også smelter.
Pass på varmen så ikke sjokoladen korner seg, det blir ikke bra:)
Bland den litt avkjølte sjokolade- og smørblandingen med eggedosisen.
Tilsett 4 dl semper white mix( eller annen meltype du foretrekker) og 1 ts bakepulver.
Jeg brukte en avlang form. Smør formen eller legg i bakepapir i bunnen så den lett kan ta ut etter steking.
Stek på 180 grader i ca 30 min, se an litt på konsistensen på kaken.
Den skal ikke steke for lenge. Den skal gjerne ha en litt fuktig bunn. Litt mer browniesaktig.
Bildene ble ikke superdupre da jeg måtte ta bilder med mobilen i går.
Ha en fin søndag ettermiddag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)