8. okt. 2012
Glutenfri cupcakes med kakao og rørte rips
4 store egg
3 dl sukker
1 ts SP
Visp til en fluffy egedosis
tilsett
4 SS rørt rips/risp syltetøy
4 ss kakao
4,5 dl Semper Finmix og
2 ts bakepulver
Vend dette forsiktig inn i eggedosisen.
Fyll i muffinsformer med en iskje, litt over halvfulle former. Iskjeen på bildet er fra Cacas.
Stek på 180 grader i 20 min.Test ut din ovn, det blir best når de ikke stekes helt tørre.
Krem:
Jeg blandet 1 Pk piano sjokoladekrem, 2 dl fløte og ca 60 g mykt smør.Vispet godt sammen til en luftig sjokolademousse. Sjekk ut sjokoladepuddingens innhold om du har glutenallergi!
Brukte strø fra Panuro og Cacas, i lassevis;) var så fine farger.Blandet to typer
Det ble Sjokoladekrem/mousse til overs, og den var livsfarlig god;) sett den unna så du ikke spiser opp alt.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)