8. okt. 2012

Glutenfri cupcakes med kakao og rørte rips



4 store egg
3 dl sukker
1 ts SP
Visp til en fluffy egedosis
tilsett
4 SS rørt rips/risp syltetøy
4 ss kakao
4,5 dl Semper Finmix og 
2 ts bakepulver
Vend dette forsiktig inn i eggedosisen.


Fyll i muffinsformer med en iskje, litt over halvfulle former. Iskjeen på bildet er fra Cacas.
Stek på 180 grader i 20 min.Test ut din ovn, det blir best når de ikke stekes helt tørre.

Krem:
Jeg blandet 1 Pk piano sjokoladekrem, 2 dl fløte og ca 60 g mykt smør.Vispet godt sammen til en luftig sjokolademousse. Sjekk ut sjokoladepuddingens innhold om du har glutenallergi!

Brukte strø fra Panuro og Cacas, i lassevis;) var så fine farger.Blandet to typer

Det ble Sjokoladekrem/mousse til overs, og den var livsfarlig god;) sett den unna så du ikke spiser opp alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)