3. mai 2014

Sjokolade -og Karamell Cupcakes

Superenkle og gode cupcakes

1 pk møllerens sjokoladekakemiks eller en du selv liker, eller  veldig gjerne en sjokoladekakerøre du selv lager fra bunnen:)
Istedenfor vann og olje bruer jeg kefir og smeltet smør.
Se på mengden på den pakken du bruker, men ikke bruk riktig så mye smeltet smør som det står på oljemengden.

1/2 -1 pk daimkuler, etter smak.

Bland røren godt sammen og hell en god ss i hver cupcakeform. Bruk en form av metall som du setter papirformene i slik at de holder fasongen.

Stek på 170 grader i 25 min.

Karamellkrem:
3 dl fløte
1 pk Dumle karamell

Varm opp fløten , hell karamellene oppi og bruk god tid på å røre. Det  tar litt tid før selve karamellen smelter.

Når alt er smeltet settes fløten kaldt til neste dag.
Tilsett 1 ss melis og visp til krem.

Bruk en wilton tipp 1m og lag roser av kremen. Jeg dekorerte med litt sjokolade med havsalt på toppen. Det søte trenger litt salt, da blir det virkelig nam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)