11. okt. 2013

Uka som har gått

Den  siste uken har det skjedd mye forskjellig i min bakeverden.
 
Fredag 4 oktober hadde jeg bakedag på Kreftforeningen Hamar sammen med kvinnegruppen fra Frisk Hamar. Dette var en del av jobben min. Er så heldig å jobbe et sted hvor man kan ta ibruk sine kreative sider for å skape fellesskap og yte noe for andre.
Og Rosa Sløyfe Aksjonen er det viktig å engasjere seg i.
 
Lørdagen var jeg med å sette frem cupcakes på kick off eventet i Hamar. Men før jeg prøvesmakte egne bakevarer var jeg med på Corebar trening som var en del av eventet.Det var veldig gøy meeeeen flate sko og ola bukse var ikke tingen. Så hadde jeg visst om dette før hadde jeg forberedt meg bedre;) Må nok på Actic Hamar og prøve en time.
 
Mandag var jeg på premierefest for Kakekrigen og møtte masse herlige mennesker.
 En av de fineste var selvfølgelig Tone, som har bloggen Tones Kaker og andre Søte Saker.
Vi har hatt kontakt en god stund via Facebook pga av vår felles bakelidenskap. Og det var stas å endelige møtes Live:)
 
 

Og ikke minst var det koselig å møte "min" bakegruppe igjen, og som dere ser er vi ikke helt riktig navle noen av oss.

Hyggelige Johanna Grønneberg Mesa og hennes mann var tilsted på premieren. Og jeg vil bare si at begge er veldig koselige og engasjerte mennesker.
 
 
Så var det Kari da <3  Hun har betydd og betyr fortsatt en god del i mitt liv, og hvorfor vet hun nå:) Kari skal delta i kakekrigen etter jul i sesong 2.
 
 
 
 Jeg har denne uka besøkt Byggmakker skattum på Hamar, to ganger f
 
or å prøvebake på deres nydelige Sigdalkjøkken og prøve ut kombidamperen ( ny stekeovn) og jeg må innrømme at jeg stortrives på mitt drømmekjøkken og kombidamperen imponerer meg. Fantastisk å heve gjærbakst i den.
 
 
Nå er det endelig helg og gamlemor må hvile seg litt;)
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Hei Bente, jeg må jammen si du har hatt en hektisk uke! Tenk at du har vært med i Kakekrigen, jeg regner med at det var både spennende og lærerikt. Du er så utrolig flink, jeg er skikkelig imponert. Flott bilde av deg fra Byggmakker Skattum, har du noe imot at jeg låner bildet til Sigdal sin Facebook-side? Jeg krediterer bildet og linker til bloggen din ;-)

  Ønsker deg en herlig helg!

  Klem
  Anett

  SvarSlett
 2. Bare låne du :) titta innom din blogg nå og du verden så mye lekkert du har ordna deg:)

  SvarSlett

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)