12. okt. 2011

Eplekake



Fikk sendt med en oppskriftsbok sist jeg mottok varer fra cacas.
Måtte prøve oppskriften på Eplekaken.

Oppskrift


4 egg
3 dl sukker/sukrin
100g smør
6 dl mel,ev.glutenfritt
3 ts bakepulver
2 dl matfløte
4-5 store epler
1 dl sukker/sukrin og 1,5 ss kanel (til å rulle eplebitene i)
1 boks ferdig vaniljekrem

Pisk egg og sukker til eggedosis.Skrell eplene, del i båter, vend i sukkeret og kanel.
Smelt smøret , ha i fløten.
Bland det tørre, og ha det tørre og værsken vekselvis i deigen.
Legg deig,epler og vaniljekrem lagvis i smurt form.

Steskes ved 175 grader i ca 50 min.
Avkjøl og topp gjerne med melis eller cheesespread.

Kaken kan anbefales.Kjempegod til is.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)