26. nov. 2013

Kjeks med sjokolade, sukrin gold og hakkede mandler

Oppskrift
100 g smør
75 g sukrin gold
75 g sukker
1 egg
140 g hvetemel
1/2 ts bakepulver
40 g hakkede mandler
1 plate Dronning sjokolade , finhakket


Smør og sukker røres hvitt. Bland inn Sukrin gold eller vanlig brunt sukker.

Sukrin gold er godt på smak og sunnere en vanlig sukker.Du kan godt erstatte alt sukkeret med dette. Event sukrin + sukrin gold.
 
Bland inn skivede mandler.
 
jeg brukte ferdig skiva mandler fra Freia
Rør inn egg og hvetemel med bakepulver vekselsvis.
Bland til slutt inn finsnittet sjokolade.
 


Sett deigen kjølig 1-2 timer.

Trill deigen ut til en pølse.Her tenker jeg du bestemmer litt str etter din egen smak.
Del opp i 1 cm tykk skiver, trill en kule og trykk den lett ned på bakepapirkledd plate.
 
Stek på 200 grader i ca 10 min.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)