14. apr. 2012

Glutenfrie Doughnuts



4 egg
1/2 kopp Tagatesse/sukrin eller eventuelt vanlig sukker
3-4ss smør , avhengig av str på skjeen.
1/2 kopp fløtemelk
3-4 kopper mel
Jeg brukte her semper fin mix og brukte da 3 kopper.
3 ts bakepulver

Pisk Tagatesse og egg til eggedosis
Tilsett smeltet smør,blandet med føtemelken
tilsett deretter mel og bakepulver

om du ønsker kan du også bruke 1 -ts kardemomme.


Bruk gjerne en sprøytepose for å få røren fint i formen uten å søle på kantene.
Stekes på 200 grader i ca 10-15min.

Formen kan bl.a kjøpes fra cacas.










Dekorer gjerne med ønsket tilbehør;)


disse er penslet med smør og dyppet i fint kakestrø.Obs.skal du ha de totalt sukkerfrie,så pass på hva du pynter dem med :)
 God søndag alle sammen

1 kommentar:

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)