7. des. 2014
Gluten-og melkefri Sjokoladeboller
I går kveld hadde jeg besøk av 2 gode venner.Vi laget litt julegodteri sammen. Utrolig koselig å samles for å lage noe sammen, snakke og slappe av litt i førjulstiden.
Vi startet med sjokoladeboller og da Jannicke ikke tåler gluten og melk så ble de naturlig nok uten dette.
Vi laget stor porsjon og tredoblet den som står under her.
Oppskrift:
100 g Melange uten melk
1 dl Sukker
2 ss Kakaopulver
1 ss Vaniljesukker( helst med ekte vanilje)
3 dl Semper glutenfri havregryn
2-3 ss Sterk kaffe
Kokosmasse til å rulle kulene i.
Rør sammen Sukker, Melange og Vaniljesukker.
Tilsett 2-3 ss sterk Kaffe og deretter Havregryn og Kakao.
Jobb deigen godt sammen og la stå hvile litt.
Rull kuler etter ønsket størrelse og trill dem i kokosmasse før de settes en tett boks. Legg matpapir mellom lagene.Oppbevar kjølig.
Etiketter:
Glutenfritt,
havregryn,
Jul,
jul2014,
Melkefritt,
semper,
sjokoladeboller,
Tradisjon
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)