I dag ble det rett og slett Horn til middag :)
Horn med havregryn og Kefir
50 g gjær
3 ts salt
3 dl Kefir
3 ss smeltet smør
3 dl havregryn
6 dl hvetemel
1 egg
Smuldre gjær i bakebollen. Smelt smøret, avkj litt og balnd smøret og kefir med gjær slik at dne blir helt oppløst.Tilsett lett vispet egg og bland sammen.
Hel i havregryn og hvetemel og arbeid deigen godt sammen.
Ha gjerne igjen litt hvetemel til utbakingen.
La heve 15-20 min.
Ta litt hvetemel på bordet og kjevle ut runde leiver av deigen.
Skjær den i 4 og rull sammen fra den brede enden først.
Vil du kan du her ta på ost f.eks før du ruller sammen.
La heve på brettet i 30 min. Stek på 200 grader i ca 25 min
Her er link til en lignende oppskrift http://mammasbakeri.blogspot.no/2013/03/kefirhorn-til-frokost.html Her ser du fremgangsmåten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)