tag:blogger.com,1999:blog-8126144226464867545.post1719358401935601366..comments2023-11-13T08:25:50.488-08:00Comments on mammas bakeri: KokosbollerBentehttp://www.blogger.com/profile/09968037610418180852noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8126144226464867545.post-48694987789381854512012-01-30T12:25:40.636-08:002012-01-30T12:25:40.636-08:00skal vi se..prøv å pisk hviten og sukkeret samtidi...skal vi se..prøv å pisk hviten og sukkeret samtidig..jeg pisker hviten bare en kort kort stund før sukkeret has oppi.<br />Ser jeg har sagt 2 min pisking etter sukkeret er hatt oppi men det skal jeg endre, for tror nok jeg pisket litt lengre enn det.Jo lengre du visper,jo stivere skal det bli.<br />Et tips er å blande hviten og sukker i en bolle som settes over kokende vann, visp med håndvisp til det begynner å ligne marengsmasse,og ta så kjøkkenmaskin og visp videre til den blir luftig og stiv.Bentehttps://www.blogger.com/profile/09968037610418180852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126144226464867545.post-3693678402399713122012-01-30T12:15:07.718-08:002012-01-30T12:15:07.718-08:00Hmmm...jeg fikk det ikke til ? hviten som var pisk...Hmmm...jeg fikk det ikke til ? hviten som var pisket stiv ble liksom litt sånn slapp da jeg tok oppi sukkeret.Jeg har nå helt røra m/gelatin og vaniljesukker oppi en plastikkbolle og satt den i kjøleskapet, men jeg har mine tvil om hva dette blir til slutt.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8126144226464867545.post-26453255738995090542011-12-23T04:56:22.237-08:002011-12-23T04:56:22.237-08:00Naaam :) Ha en god jul!Naaam :) Ha en god jul!Juliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.com