Legger ut oppskift på muffinsene jeg laget i går kveld.Tror jeg må si de smaker best uten krem/frosting.
Men gi meg et hint om du lager en frosting som smaker skikkelig godt på disse.
Muffins kan lages med mange slags smaker.I går valgte jeg å bruke Coconut Oil istedenfor smør, og det ble veldig godt synes jeg.
Oppskrift:
1,5 dl sukker
2 store egg
2 ss coconut oil
1 ts bakepulver
1 ts Creme tartar
2 dl fløte
4 dl semper White mix
Visp sammen coconut oil og sukker.
Tilsett så et eggene, et om gangen og visp godt.
Ta i fløten og deretter alt det tørre.Ta litt og litt av melet i tilfelle du ikke trenger alt.
Kommer litt ann på str på eggene også.
Stek i store muffinsformer, ca 10, som du fyller halvfulle.
Stek på 180 grader i ca 20-25 min.
De ble saftige og gode.Skal du ikke ha krem/frosting på kan du kanskje fylle litt over halvparten i formen.Men coconut oil gjør at det de metter godt. Disse er også Glutenfrie:)
Disse formene er kjøpt hos Cacas
Ha en fin fin onsdag alle sammen.Jeg skal dra med min mann innover til Oslo en tur.