3. feb. 2018

Innkjøp til min egen morsdag


Ja hvorfor skal man ikke kjøpe noe til seg selv noen gang? Som oftes ender det opp med at Mamma handler til unger og mann , men glemmer seg selv. 
Nå slår jeg et slag for at vi mammaer ser oss selv litt også. Ikke bare ved å kjøpe noe,men at vi skal se oss selv. 
Ta en fortjent pause i hverdagen, med en kopp te og beina høyt, be noen andre i familien lage middagen eller vaske gulvet. 
Ja jeg vet at mange har den luksussen fra mannen sin  fra før, men overhodet ikke de fleste vil jeg tørre påstå. Ikke min generasjon.Tar jeg feil er det jo kjempebra.
I tillegg er vi ofte veldig "flinke" til å si at vi må gjøre mer, rekke mer, sier ja til oppdrag vi egentlig ikke har tid til osv.
Må bare si at både unger og mann er flinke her hjemme altså, men JEG stresser jo uanasett ;)
For kort tid siden var jeg så stressa og sliten at jeg ble sendt inn på akutten.Legen trodde etter å ha tatt en EKG og målt Blodtrykk at det var noe med hjertet på gamla. Men heldigvis var det "bare" litt hvile  som skulle til.
MEN vi må stresse ned altså folkens. Det er alltids noen der som vil ha oss med i livet en stund til. Og som Mammaer kan vi ikke ødelegge oss på unødvendig stress og uviktige ting når vi har en familie å leve for.Og ikke minst for vår egen del.Sier som bestemor sa når hun var litt lei " er jo litt greit leve videre og se hvordan ting går også".

Jeg har blitt flinkere til å be om hjelp, ta en ting av gangen og tillate meg å hvile. Men må nok ha litt påminnelser innimellom.

Jeg har nå bestilt meg litt stæsj fra https://www.nordicfeel.no/make-up og valget falt på prdukter fra  The Balm serien. Men inne på den nettsiden er det haugevis med utvalg av både hudpleie, sminke, hårprodukter, parfyme med mer.Men nå kan man nesten ikke bestille alt på en gang.Ikke denne mamma`n.

Ettersom jeg har lest meg til er denne sminken ikke testet på dyr. Det er viktig for meg.Og er det noen av dere som har hørt noe annet, vær snill og send meg info,

En annen grunn til at jeg falt for The Balm serien er jo noe så enkelt som utseeende i Vintage stil.
Jeg er nok ikke lengre så Hot, men kan jo prøve være litt flott ;) 


Det er straks morsdag og som regel er jeg den som varter opp med kake, men har fått med meg at det står en STOR gave å venter på meg. Gjett om jeg er spent.Jeg har jo tre voksne barn og en tenåring og de har visst spleiset på en gave.


Tenker at det må være lov for a mor å pynte sge litt ekstra på morsdagen. Da passer det jo med litt ny makeup. Er meget sjelden jeg kjøper meg det. Har prøvd litt fra The Balm serien før og var veldig fornøyd.
Har du prøvd den?


Mulig jeg må tørre vise frem hvordan jeg ser ut med sminken når den kommer i posten.

Nå ønsker jeg alle mammaer og alle andre en fortsatt fin lørdagskveld og god helg.

1 kommentar:

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)